Afgelopen zaterdag stond alweer de laatste competitiewedstrijd voor de jeugd op de planning, uit tegen Tafeltennis Nijmegen (TN). Het doel was om meer punten te halen dan in de thuiswedstrijd toen met 1-9 werd verloren. Helaas kon Simon vandaag niet meedoen, dus gingen Senne, Danny en Cas proberen wat punten bij elkaar te sprokkelen tegen het sterke Nijmegen. Tijdens de wedstrijd bleek al snel dat de jeugdtoppers van TVO de punten niet zomaar cadeau gaven, veel games werden met 2 punten verschil beslist. Uiteindelijk kwam er een eindstand van 7-3 voor TN op het scorebord. Hierbij viel op dat Cas van iemand won die minstens (!) drie koppen groter was, Danny een tegenstander in totaal maar 10 puntjes gunde en het dubbel Senne/Danny over stalen zenuwen bleek te beschikken door het dubbel met 11-9 in de 5e game te winnen!
Voor Maarten die als coach mee was, was dit weer eens de bevestiging dat de TVO-jeugd nog steeds wekelijks hard vooruitgaat.

Aangezien het de laatste wedstrijd van het seizoen was, had Maarten nog een verrassing in petto. Menig tafeltennisliefhebber in deze omstreken weet dan al wat de verrassing is. Voor het jeugdige TVO-team was dit echter nog wel een echte verrassing! Het had uiteindelijk iets met een grote gele 'M' te maken...De foto spreekt verder voor zich natuurlijk...