Afgelopen zaterdag stond het jaarlijkse TVO familietoernooi weer op het programma. Dit jaar helaas wat minder aanmeldingen dan voorgaande jaren, maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken! In totaal werden 9 teams verdeeld over twee poules. De twee beste van iedere poule gingen door naar de winnaarsronde en de rest werd veroordeeld tot het spelen van de verliezersronde. In de verliezersronde wonnen Jan en Brigit, pas in de laatste wedstrijd via een beslissende derde game, de finale van Corina en Andrada.

De winnaarsronde ging tussen titelverdedigers Maarten en Anouk en het nieuwe duo Diederik en Roel. Deze finale was helaas niet zo spannend als die van de verliezersronde, het werd een gemakkelijke overwinning van Diederik en Roel.

Iedereen heeft uiteindelijk veel wedstrijden kunnen spelen en er werden zelfs wat verborgen tafeltennistalenten ontdekt! Wij willen iedereen bedanken voor deze gezellige dag en hopen volgend jaar nog meer teams te mogen verwelkomen!