Hoofdsponsor

 

Sponsor TVO nu!

“SponsorKliks,

Met ingang van het najaar seizoen 2017 kunnen wij met trots vermelden dat GPI Elektrotechniek uit Huissen onze hoofdsponsor is. Daarom hebben wij ook m.i.v. het najaar nieuwe clubshirts.

Met ingang vanaf 30 augustus 2017 staat het TVO promotiefilmpje op onze site. Wij willen nogmaals de maker 'Anne Kersten' hartelijk bedanken voor deze mooie film. Het geeft goed weer wat willen uitstralen met onze Tafeltennisvereniging TVO.

Met ingang van 16 september start de competitie voor alle jeugd. Inmiddels hebben we een 3e jeugdteam. Ook de coaching is mede door Suzanne Zegers bijna helemaal rond. We zoeken nog 1 begeleider voor 2 december. Degene die kan, kan zich aanmelden bij Suzanne.

Vanaf zaterdag 16 september kan je TVO weer helpen met de grote clubactie. Net zoals vorig jaar zijn er weer mooie prijzen te verdienen, voor degene die de meeste loten verkoopt. Dus wij moedigen iedereen aan om het record van Madie van de Ven van 2016 te verbeteren (+/- 50 loten!!!)

Vanaf 01 september zijn de nieuwe clubshirts met onze nieuwe HOOFDSPONSOR GPI beschikbaar.

Afgelopen zaterdag stond het starterstoernooi bij TTV Zevenaar op het programma. Dit toernooi is georganiseerd voor beginnende spelers die nog geen competitie spelen of in de 5e klasse uitkomen. Namens TVO verdedigde Madie, Sabina, Marco, Bram, Morris, Cas, Senne, Bastian, Daan en Ella de blauwe clubkleuren. Deze mooie groep werd begeleid door Suzanne, Harm, Maarten en Jeroen. Niet alleen op het speeldveld waren wij goed vertegenwoordigd, ook daar buiten had TVO de meerderheid onder de aanwezigheid van alle ouders. De betrokkenheid van de ouders werd niet alleen door de jeugd, maar ook door de begeleiders enorm gewaardeerd. Iedereen was verdeeld over verschillende poules op basis van speelsterkte. Namens TVO speelde Bram, Bastian en Cas om de prijzen. Waar Bram en Bastian het onderling uit mochten vechten om plek drie en vier, moest Cas strijden voor de eerste plek. In een spannende pot trok Bastian aan het langste eind en mocht zijn 3e prijs, een heuse beker, in ontvangst nemen van de organisatie. Cas moest het opnemen tegen een drie jaar oudere tegenstander. Zijn sterke eerste game kon hij helaas niet doortrekken naar een tweede. De derde en beslissende game werd nipt met 11-9 verloren. Ondanks de enorme teleurstelling bij Cas mocht hij zijn tweede prijs met trots in ontvangst nemen. Niemand ging met lege handen naar huis. Iedereen kreeg een prachtige medaille mee als herinnering van deze dag. TVO complimenteert TTV Zevenaar voor de goed georganiseerde dag en ziet ons zeker weer terug!

Op zaterdag 19 november stond het jaarlijkse jeugduitje weer op de planning. Ook dit jaar zijn we lekker gaan bowlen bij de Wanmolen in Zetten. Maarliefst 13 jeugdleden hadden zich voor deze activiteit opgegeven. Nadat de hippe bowlingschoentjes weer aangetrokken waren barstte te strijd op de twee bowlingbanen los. Na een uurtje bleek al dat scores boven de 100 geen uitzondering waren! Na ruim anderhalf uur was de spreekwoordelijke koek op en werd het tijd om het energiepeil weer een beetje op te krikken. En wat is nou een betere manier om dat te doen met een lekker frietje van Ferdinand?! De hele tafel werd heerlijk bezaaid met friet en er kwamen ook lekkere frikadellen en kroketten op tafel. Na het eten werd de avond afgesloten met een paar fanatieke potjes trefbal en een spannend weerwolvenverhaal. De vrolijke en toch ook wel vermoeide gezichtjes aan het eind van de avond waren een teken dat het een geslaagde dag was!

Waar de senioren het afgelopen vrijdag lieten afweten gaf de jeugd van TVO het goede voorbeeld. TVO 2 had met Bastian en Bram twee debutanten en wonnen zelfs al hun partijen. Met Senne en Cas werd het maar liefst 3-7: een top prestatie! TVO 1 had ook een debutant. Bram ging na jaren trainen beginnen met competitie en won er direct 3. Ook Danny en Simon pakte de nodige punten wat resulteerde in een monsterscore: 1-9!

 

 

9 juli was het eindelijk zo ver. Het eerste jeugdkamp in de geschiedenis van TVO. Weken van voorbereiding gingen eraan vooraf om de kinderen een zo leuk mogelijke tijd te bieden. De begeleiding bestond uit Suzanne, Maarten, Jeroen, Gert-Jan, Mark, Falco en Jochem. Wat hadden we een geluk met het weer! Geen spatje regen en iedereen kon in zijn t-shirt en korte broek naar buiten. Zaterdagochtend om half werd er verzameld bij TVO. Vanuit Oosterhout werd er koers gezet richting Velp.

Eenmaal aangekomen in Velp was het snel de luchtbedden opblazen en de matjes uitrollen, heel even voetballen en de broodjes knaks stonden al klaar! Na het eten Was het woord aan Falco en Mark. Zij hadden een aantal spellen klaar gezet op het veld. Op de groene zeep baan werd één ding duidelijk, helaas waren er ook twee saaie begeleiders die geen buikschuiver durfden te maken, en dit waren in ieder geval niet Falco en Jeroen. Enkele andere spellen die werden gedaan waren Kubs, frisbeeën en voetballen.

Van al het spelen hadden de kinderen en de begeleiding natuurlijk ontzettende honger gekregen. Gelukkig hadden we een ervaren barbecuër in ons midden: Jeroen. hij had voor het vlees gezorgd en nam de bereiding ook nog eens op zich. Door het goede weer konden we met z’n allen buiten eten wat erg gezellig was. Na het eten was het tijd voor het ‘Grote TVO spel’. Hiervoor hadden wij twee ‘gast’ presentatoren geregeld: Achmed en Zeven-zonder. In dit spel werden de begeleiders en kinderen verdeeld over drie teams. In dit spel kon je punten scoren door onder andere zoveel mogelijk foto’s proberen te onthouden en vervolgens op te schrijven en door woorden te maken met letters die op je buik en rug geplakt waren. Daarnaast werden de begeleiders beoordeeld op hun jeugdzonden. Wie had er vroeger veel gespijbeld en wie wil er nog wel eens door een grote plas water rijden zodat voetgangers nat worden? De kinderen weten het nu… De winnaars van het spel werden beloond met een grote rol Smarties. Na dit spel was het al donker geworden. Het ideale moment voor een echt kampvuur! In het bos waren Jeroen, Falco en Jochem bezig met het bouwen van een mooi vuurtje. Zeg je kampvuur, dan zeg je marshmallows. De kinderen en begeleiders konden deze op een stok prikken en boven het vuur houden. Toen de maan al flink begon te schijnen was het tijd voor de nacht. Iedereen sliep in een grote ruimte wat zorgde voor een gezellig rumoer. Toch gingen de oogjes al snel dicht. De begeleiders konden proosten op een geslaagde dag.

De volgende ochtend werd iedereen rond half negen wakker. Al werd Maarten ruig wakker gemaakt met een heftig kussengevecht, hij heeft het ternauwernood overleefd! Ondanks het kussengevecht was iedereen mooi op tijd voor het ontbijt! Waar sommige last hadden van een licht ochtendhumeur waren anderen al flink in de weer met de voetbal. Toen iedereen was voorzien van een volle maag was het tijd voor een nieuw spel: levend stratego! Hierbij werd iedereen opgesplitst in twee teams. Elk team moest zijn vlag verstoppen. Vervolgens was het aan iedereen te taak om de vlag te vinden. Jochem blonk als spelletjesliefhebber uit door tweemaal de vlag te vinden. Ook Tim wist een vlag te vinden wat de einduitslag 3-0 maakte. Van al het rennen was iedereen warm en bezweet geworden. Hoe kan je dan het beste afkoelen? Juist! Door te gaan zwemmen! Met de hele club gingen we onder begeleiding van Maarten, Gert-Jan, Falco en Jochem naar zwembad Valkenhuizen. Hier waren grote zwembaden met duikplanken van wel vier meter hoog. Ook was er lange een glijbaan. De kinderen hadden zich hier goed vermaakt. Van al het zwemmen kregen we natuurlijk beren honger. Ondertussen waren Suzanne en Jeroen bezig het met inpakken van de slaapspullen. Falco en Jeroen gingen daarom bij thuiskomst voor iedereen friet en snacks halen. Dit was de ideale afsluiting van een zeer geslaagd jeugdkamp.

TVO Kamp Groepsfoto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn ontzettend blij dat we iedereen een geweldig weekend hebben bezorgd. De kinderen hebben elkaar weer beter leren kennen en echte vriendschappen zijn ontstaan! Dit jeugdkamp geeft ons allemaal de motivatie om volgend jaar wederom een geweldig jeugdkamp te organiseren. We willen Suzanne, Maarten, Jeroen, Gert-Jan, Mark, Falco en Jochem en alle kinderen bedanken voor dit onvergetelijke weekend. Fijne vakantie allemaal en tot volgend jaar!

Joomla Template by Joomla51.com