Hoofdsponsor

 

Sponsor TVO nu!

“SponsorKliks,

 

Update maatregelen Corona [30-03-2020   06:23]

Het is natuurlijk geen geheim dat we allemaal door lastige, vervelende, tijden gaan door het Coronavirus.

Deze situatie heeft helaas ook een flinke impact op onze tafeltennisvereniging. 

Naar aanleiding van de eerdere berichtgeving van het RIVM, NOC*NSF en de NTTB, volgen wij ook hun advies en houden we onze deuren gesloten tot 1 juni.

Dit besluit heeft de volgende consequenties:

  • De voorjaarscompetitie voor de jeugd en senioren wordt per direct afgebroken. De gehele competitie wordt opnieuw gespeeld in het najaar.
    • De jeugd- en seniorencommissie verzorgen in aanloop van de najaarscompetitie de hele communicatie, teamindeling etc.
  • Dit jaar wordt het populaire Wiltschuttoernooi niet georganiseerd.
  • De ALV, die normaal in mei plaatsvindt, wordt verplaatst naar (waarschijnlijk) het najaar.
  • Het geplande jeugdkamp, zoals reeds gecommuniceerd, gaat niet door. Er wordt nog gekeken naar een alternatieve datum.
  • Alle andere geplande tafeltennis- en niet-tafeltennisgerelateerde activiteiten gaan niet door.

Mochten de maatregelen in de aankomende weken versoepeld worden dan laten wij jullie zo snel mogelijk weten wat dit voor TVO betekent.

Voor nu willen we jullie vragen de door de overheid gestelde richtlijnen te blijven respecteren waardoor we hopelijk snel weer van onze sport kunnen genieten!

Als er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn, neem gerust contact op met één van de bestuursleden.

 

Update maatregelen Corona [12-03-2020   19:00]

In navolging van de officiële berichtgeving vanuit de overheid / het RIVM heeft het TVO bestuur het volgende besloten.

De sportfaciliteiten zijn tot en met 31 maart helemaal niet beschikbaar. Wij willen als bestuur geen activiteiten faciliteren die in strijd zijn met het advies van de officiële instanties en een potentieel risico creëren voor onze tafeltennis- en herengymleden, hoe vervelend dit ook is. Wij vragen jullie dit besluit te respecteren en we houden jullie op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.

Samengevat:

  • Geen traingingen t/m 31 maart
  • NTTB Gelre heeft de volledige afdelingscompetitie (jeugd en senioren) tot en met 31 maart stil gelegd

 

Raadpleeg voor actuele berichtgeving ook de site van NTTB / afdeling gelre.

https://tafeltennis.nl/competitie/corona-update/

https://gelre.nttb.nl/nieuws/

 

Met ingang van het najaar seizoen 2017 kunnen wij met trots vermelden dat GPI Elektrotechniek uit Huissen onze hoofdsponsor is. Daarom hebben wij ook m.i.v. het najaar nieuwe clubshirts.

Met ingang vanaf 30 augustus 2017 staat het TVO promotiefilmpje op onze site. Wij willen nogmaals de maker 'Anne Kersten' hartelijk bedanken voor deze mooie film. Het geeft goed weer wat willen uitstralen met onze Tafeltennisvereniging TVO.

Met ingang van 16 september start de competitie voor alle jeugd. Inmiddels hebben we een 3e jeugdteam. Ook de coaching is mede door Suzanne Zegers bijna helemaal rond. We zoeken nog 1 begeleider voor 2 december. Degene die kan, kan zich aanmelden bij Suzanne.

Vanaf zaterdag 16 september kan je TVO weer helpen met de grote clubactie. Net zoals vorig jaar zijn er weer mooie prijzen te verdienen, voor degene die de meeste loten verkoopt. Dus wij moedigen iedereen aan om het record van Madie van de Ven van 2016 te verbeteren (+/- 50 loten!!!)

Vanaf 01 september zijn de nieuwe clubshirts met onze nieuwe HOOFDSPONSOR GPI beschikbaar.

Afgelopen zaterdag stond het starterstoernooi bij TTV Zevenaar op het programma. Dit toernooi is georganiseerd voor beginnende spelers die nog geen competitie spelen of in de 5e klasse uitkomen. Namens TVO verdedigde Madie, Sabina, Marco, Bram, Morris, Cas, Senne, Bastian, Daan en Ella de blauwe clubkleuren. Deze mooie groep werd begeleid door Suzanne, Harm, Maarten en Jeroen. Niet alleen op het speeldveld waren wij goed vertegenwoordigd, ook daar buiten had TVO de meerderheid onder de aanwezigheid van alle ouders. De betrokkenheid van de ouders werd niet alleen door de jeugd, maar ook door de begeleiders enorm gewaardeerd. Iedereen was verdeeld over verschillende poules op basis van speelsterkte. Namens TVO speelde Bram, Bastian en Cas om de prijzen. Waar Bram en Bastian het onderling uit mochten vechten om plek drie en vier, moest Cas strijden voor de eerste plek. In een spannende pot trok Bastian aan het langste eind en mocht zijn 3e prijs, een heuse beker, in ontvangst nemen van de organisatie. Cas moest het opnemen tegen een drie jaar oudere tegenstander. Zijn sterke eerste game kon hij helaas niet doortrekken naar een tweede. De derde en beslissende game werd nipt met 11-9 verloren. Ondanks de enorme teleurstelling bij Cas mocht hij zijn tweede prijs met trots in ontvangst nemen. Niemand ging met lege handen naar huis. Iedereen kreeg een prachtige medaille mee als herinnering van deze dag. TVO complimenteert TTV Zevenaar voor de goed georganiseerde dag en ziet ons zeker weer terug!

Op zaterdag 19 november stond het jaarlijkse jeugduitje weer op de planning. Ook dit jaar zijn we lekker gaan bowlen bij de Wanmolen in Zetten. Maarliefst 13 jeugdleden hadden zich voor deze activiteit opgegeven. Nadat de hippe bowlingschoentjes weer aangetrokken waren barstte te strijd op de twee bowlingbanen los. Na een uurtje bleek al dat scores boven de 100 geen uitzondering waren! Na ruim anderhalf uur was de spreekwoordelijke koek op en werd het tijd om het energiepeil weer een beetje op te krikken. En wat is nou een betere manier om dat te doen met een lekker frietje van Ferdinand?! De hele tafel werd heerlijk bezaaid met friet en er kwamen ook lekkere frikadellen en kroketten op tafel. Na het eten werd de avond afgesloten met een paar fanatieke potjes trefbal en een spannend weerwolvenverhaal. De vrolijke en toch ook wel vermoeide gezichtjes aan het eind van de avond waren een teken dat het een geslaagde dag was!

Waar de senioren het afgelopen vrijdag lieten afweten gaf de jeugd van TVO het goede voorbeeld. TVO 2 had met Bastian en Bram twee debutanten en wonnen zelfs al hun partijen. Met Senne en Cas werd het maar liefst 3-7: een top prestatie! TVO 1 had ook een debutant. Bram ging na jaren trainen beginnen met competitie en won er direct 3. Ook Danny en Simon pakte de nodige punten wat resulteerde in een monsterscore: 1-9!

 

 

Joomla Template by Joomla51.com